Szukam dobrego warsztatu do zwieszenia w Multi AXG, taksiarz polecił mi warsztat Henryk Błoński w Zielonce, czy ktoś z szanownego koleżeństwa korzystał i może zweryfikować ww. lub zarekomendować inny warsztat?
Z góry i serdecznie dziękuję!
zawieszenie Wawa i okolice
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: zawieszenie Wawa i okolice
ja robiłem i nie polecam
standard dobry ale dla taryfiarzy typu wymienić jeden amorek albo jedna sprężynę
bardzo drogi jeśli nie jesteś kurierem lub złotówą
robiłem u niego zawiechę w poprzedniej T4, ustawienie po wymianie sworzni i końcówek drążków ograniczyli do zbieżności,
górne sworznie wybijali młotkiem, bez ściągacza ( tak to ja mogę sobie u siebie na podwórku robić, od warsztatu wymagam trochę więcej )
na moje pretensje gościu mi powiedział, że żaden gówniarz go nie będzie pouczał bo on to robi od 100 lat,
skasował mnie na ponad 1000zł z częściami, a musiałem i tak jechać na poprawki bo ściągało z powodu zrobienia niepełnej geometrii
standard dobry ale dla taryfiarzy typu wymienić jeden amorek albo jedna sprężynę
bardzo drogi jeśli nie jesteś kurierem lub złotówą
robiłem u niego zawiechę w poprzedniej T4, ustawienie po wymianie sworzni i końcówek drążków ograniczyli do zbieżności,
górne sworznie wybijali młotkiem, bez ściągacza ( tak to ja mogę sobie u siebie na podwórku robić, od warsztatu wymagam trochę więcej )
na moje pretensje gościu mi powiedział, że żaden gówniarz go nie będzie pouczał bo on to robi od 100 lat,
skasował mnie na ponad 1000zł z częściami, a musiałem i tak jechać na poprawki bo ściągało z powodu zrobienia niepełnej geometrii
-
Barbarossa
- Nowy T4
- 8
- Model:
- Auto: Multivan Generation
- Kontakt:
Re: zawieszenie Wawa i okolice
Ja u Błońskiego robiłem co prawda Volvo, cenowo jakościowo jestem zadowolony.