Schowek/organizer na pierdoły.

Drzwi, klapy, zamki, podsufitki, fotele i przeróbki wnętrza.
Od wygłuszenia po wymianę uszczelek.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
maxtz
Aktywny T4

8
Model:
Auto: T4 DIY POP-TOP
podziekowal za post: 3 razy
otrzymal podziekowanie: 46 razy
Kontakt:

Schowek/organizer na pierdoły.

Post autor: maxtz »

Witam.
Z racji że przeszkadzało mi brak jakiegoś podręcznego schowka (a przede wszystkim uchwytów na kawę) na różna pierdoły potrzebne w trakcie podróży postanowiłem coś z tym zrobić.
Przed wczoraj zacząłem dziś skończyłem tak więc się chwalę <31>
Konstrukcja cała wykonana z tego co akurat miałem w swoim warsztacie tak więc kosztowało mnie to tyle co czas poświęcony na produkcje.
Całość wykonana jest z płyty HDF 8mm, która została sklejona na klej do drewna i zbita gwoździami za pomocą gwoździarką. Całość z zewnątrz ja ki wewnątrz została obita kocem samochodowym, który mi pozostał po oklejaniu tapicerek.
Wierzchni panel maskująco ozdobny okleiłem skajem samochodowym, który leżał na półce.
Schowek jest zamontowany na wcisk między fotele.
Mam nadzieję że się Wam spodoba i może kogoś zainspiruje do wykonania podobnego schowka <cool>
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dudu$
Znawca T4

9
Model:
Auto: Caravelle
podziekowal za post: 17 razy
otrzymal podziekowanie: 32 razy
Kontakt:

Re: Schowek/organizer na pierdoły.

Post autor: Dudu$ »

Rewelacja, można coś takiego u Ciebie zamówić?
Gdzieś tutaj na forum widziałem jak ktoś zrobił konsolę środkową (coś w stylu projektzwo) z płyty i póź…login to view the rest of this post

This topic has 23 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie i wnętrze”