Tylna dmuchawa - przecięte przewody

Webasto, Truma, klimatronik, nagrzewnice i wszystko, co grzeje lub chłodzi w T4.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Bus Obieżyświat
Nowy T4

9
Model:
Auto: VW T4 Multivan
Kontakt:

Tylna dmuchawa - przecięte przewody

Post autor: Bus Obieżyświat »

Witam szanownych forumowiczów,

Przeglądnąłem wątki w tym temacie, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje nurtujące pytanie. Wczoraj, po raz pierwszy, zaglądałem do tylnej dmuchawy (tej w tylnym prawym słupku). Okazało się, że mam tam przecięte przewody prawdopodobnie przed któregoś z poprzednich właścicieli. Czy ktoś z Was ma pomysł do czego są te przewody (foto) ?

Dodam, że dmuchawa działa i zimne powietrze wieje z kratek w suficie. Przecięte przewody biegną z góry do dołu i na dole wchodzą do całej wiązki połączonej z prawą lampą. Tam też znalazłem jakiś przekaźnik (foto). Nie wiem dokąd prowadzi przewód u góry. Ogólnie przewód nie jest w wiązce z żądnymi innymi i "wisi" sobie swobodnie.
Mam Mutlivan 2.4D 95r. z klimą manualną.

Off-topic - okazało się też, że w dmuchawie chyba już dawno nie było żadnego filtra...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2017, 13:40 przez Bus Obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
Adampio
Mistrz T4

10
Model:
Auto: T4 Multivan '95
podziekowal za post: 160 razy
otrzymal podziekowanie: 164 razy
Kontakt:

Re: Tylna dmuchawa - przecięte przewody

Post autor: Adampio »

Musisz tak oszczędzać na pikselach? Kol.Ślimak dopuszcza ich 640 na 640 :)
Na razie nic nie widać, nawet na monitorze 21 cali :shock:

This topic has 5 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogrzewanie i klimatyzacja”