Kontrolka ciśnienia oleju
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
majkel801
- Nowy T4
- 9
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4 Transporter
- Kontakt:
Kontrolka ciśnienia oleju
Witam, na początek chciałbym się przywitać ponieważ jestem nowy. Teraz o problemie, od kilku dni jestem posiadaczem transportera 2,4 D 1996r, problem dotyczy kontrolki ciśnienia oleju. Zauważyłem że kontrolka świeci bladym czerwonym światłem widocznym dopiero wieczorem, a nie widocznym w dzień, zaznaczam że po przekręceniu kluczyka kontrolka (dioda) świeci mocnym światłem czerwonym, a po odpaleniu gaśnie. Czy to normalne, czy może podświetlenie zegarów podświetla diodę?
-
żółf
- Forumowicz T4
- 12
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Kontrolka ciśnienia oleju
Możliwe, że przetarty kabelek od czujnika, albo sam czujnik uwalony. Zacząłbym od odpięcia kabla z czujnika (wtedy powinien migać na czerwono i piszczeć), a potem spróbuj przypiąć go na stałe do masy i jeżeli nadal będzie się żarzyć to musisz szukać po instalacji.
-
majkel801
- Nowy T4
- 9
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4 Transporter
- Kontakt: