Wymiana podpór wału w syncro
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rafcio1800
- Początkujący T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 syncro multivan
- Kontakt:
Wymiana podpór wału w syncro
Witam dziś rozpocząłem walkę z moim nowym nabytkiem tj. T4 multivan 2.4D 1993r w wersji syncro. Na pierwszy ogień miały pójść podpory wału bo mają duży luz i na pewnych obrotach autko wpada w wibracje, ale niestety temat mnie przerósł. Otóż rozkręciłem łączenia wału (przedni i tylni) znajdujące się przy podporach jednak pomimo długotrwałego szarpania się nie udało mi się porozłączać wału a gdyby nawet mi się to udało to dalej nie bardzo mam pojęcie co należy rozkręcić w wale żeby umożliwić wymianę podpory. Może ktoś już przerabiał ten temat i wie jak się do tego "fachowo" zabrać, dodam tylko że na internecie ani na forum nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc. <h>
-
Rato
- Początkujący T4
- 9
- Model:
- Auto: 2xT4syncro,T3 syncro
- Kontakt:
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się