Wziąłem się za wymianę halla w swoim padle i jak zwykle coś musiało pójść nie tak ...
W trakcie próby wybicia sworznia znajdującego się od tylnej części aparatu zapłonowego szlak trafił to coś na zdjęciu wykonane z tworzywa sztucznego. Sworzeń siedzi ciasno nie chce dać się wybić i po kliku próbach pękło na pół. Zamówiłem jakiś stary aparat z audi, przyszedł i z większą uwagą starałem się wybić ten sworzeń i znowu wymoderowano to samo. Jak ta część się nazywa, czy ona występuje osobno? Nie mam zamiaru znowu becalować 50zł na kolejny aparat zapłonowy bo tak można bez końca ...
Co to za część, jak się nazywa i gdzie ją można dostać?
-
Renowator
- Forumowicz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Co to za część, jak się nazywa i gdzie ją można dostać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2017, 12:34 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: pkt 15 regulaminu
Powód: pkt 15 regulaminu
-
pacark
- Samodzielny mechanik
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 41 razy
- Kontakt:
Re: Co to za część, jak się nazywa i gdzie ją można dostać?
raczej osobno tego nie dostaniesz :-/ http://pl.realoem.me/Volkswagen/RDW/TR/ ... 905/905050
u mnie delikatnie poszło bez problemu, robiłem jak t…login to view the rest of this post
u mnie delikatnie poszło bez problemu, robiłem jak t…login to view the rest of this post
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się