Alternator jaki wybrac
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 22
- Model:
- Auto: long
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Alternator jaki wybrac
Witam z racji tego ze mój alternator zaczol nie ładowac oraz zatarł się , zastanawiam się jaki zakupić(90 była) planuje dorzucic instalacje drugiego akumulatora .Pytanie czy musi byc z t4 ? Bo przeczytałem duzo wątków i zagubiłem sie w tym wszystkim <śmiech>
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Re: Alternator jaki wybrac
Alternator wybrany 120 z vw lezy juz umnie i czeka na montaz <pajac> Jeszcze taka mała prosba pod linkuje mi ktos jak pasek wielorowkowy ma isc , wole sie upewnic ze jest tak jak powinien byc <england>
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Kontakt:
Re: Alternator jaki wybrac
<england> Wielkie dzieki własie skonczyłem montaz , tragedi nie było <53> ALternator zamowilem z sharana 120 i ładnie ładuje .Jeszcze przydało by sie wymienic rolke z napinacza i bedzie calkiem dobrze. <hi>