1.9 TD 68KM 2000r. lift, jaki dokładnie rozrząd?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Marcin1987
- Forumowicz T4
- 9
- Model:
- Auto: T4 polift
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
1.9 TD 68KM 2000r. lift, jaki dokładnie rozrząd?
Mam problem, niestety nie mogę znaleźć na forum, chciałem zamówić kompletny rozrząd do swojego transportera (1.9TD 68KM 2000r. polift). Dzwoniłem do sklepu i sprzedawca powiedział żeby podać numery silnika (niestety nie wiem gdzie są) bo były dwa rodzaje rozrządu do niego. Do rozrządu zalicza się pasek i rolka ( podobno bez pompy wody). Mam jedynie nalepkę na obudowie rozrządu ale słabo wyraźna na której jest napisane ABL 233 839. Czyżby to te numery?
-
ostryt4
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 67 razy
- Kontakt:
Re: 1.9 TD 68KM 2000r. lift, jaki dokładnie rozrząd?
ABL to kod silnika.
Ciekaw jestem czym się te "dwa rodzaje " różnią od siebie.
Ciekaw jestem czym się te "dwa rodzaje " różnią od siebie.
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się