Witam, mam następujący problem
Wyciągnąłem wiązkę skrzyni automatycznej, opiąłem ją od sterownika skrzyni i od bodajrze jeszcze 3 kostek, wyciągnąłem przekaźnik nr 175 i zmostkowałem pin 8 z 6 przekodowałem vagiem komputer z 00001 na 00002 i po przekręceniu kluczyka na start słychać tylko pyk z przekaźnika 140 i 114 natomiast po zmostkowaniu w przekaźniku 175 PINu 8 z 2 przy włączonym zapłonie rozrusznik kręci ale dalej auto nie odpala. Podopowie ktoś gdzie szukać przyczyny problemu ?
T4 2.5 tdi nie odpala po przekładce na manual
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.