:roll: No i cyk, pierwsza awaria nastała, autko stało 4 dni nie przepalane (firma jeszcze nie ruszyła) i po powrocie z pracy zobaczyłem wyciek prawdopodobnie płynu chłodniczego ciągnący się spod maski od strony kierowcy <17> niestety nie miałem kluczyków a teraz już ciemno więc nie będę już tego dziś diagnozował, jutro się tym zajmę. mam nadzieję ,że przyczyną okaże się jakiś wężyk... :(
No i zgłupiałem dzisiaj, płyny ok heble ok wspomaganie ok spryskiwacze działają, czy możliwe że to gdzieś z agregatu wyciekło. Zgłupiałem i nie mam pomysłów co to mogło być
edytuj posty
1-sza awaria
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
wujasss666
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: chłodnia
- Kontakt:
1-sza awaria
Ostatnio zmieniony 06 lut 2011, 9:16 przez mariuszgim, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: post pod postem
Powód: post pod postem
-
mariuszgim
- Specjalista T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest - podziekowal za post: 11 razy
- otrzymal podziekowanie: 32 razy
- Kontakt:
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się