Blokuje się wspomaganie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
robi003
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt:
Blokuje się wspomaganie
Witam wszystkich.Kilka tygodni temu pojawił się w mojej t 4 problem z układem wspomagania.Dojeżdzajac do skrzyzowania nie moglem skrecic ani w prawo ,ani w lewo ,przestało działać wspomaganie z takim dziwnym objawem ,że nie mogłem okręcic kierownicą .Po zatrzymaniu i ruszeniu objaw zniknął .Problem pojawił się jeszcze kilka razy ,więc oddałem auto do warsztatu ,który naprawia wspomagania .Stwierdzili uszkodzenie jakiegoś zaworu rozdzielającego ciśnienie w maglownicy ,zrobili regenerację ,odebrałem auto i wszystko było ok do dzisiaj.Problem powrócił ,znów nie mogłem skręcić na skrzyżowaniu.Dodam że wspomaganie przestaje działać inaczej niż w momencie gdy silnik jest wyłączony , bo na zgaszonym ciężko ,ale mozna kręcić kierownicą .A tu w momencie gdy się zablokuje nie ma mowy o skręceniu kół.Może ktoś miał coś podobnego i to nie wina maglownicy tylko coś innego. Proszę o podpowiedzi ,bo w poniedziałek chcę jechać na warsztat z reklamacją i nie chciałbym zeby gościu mi jakiś kit wciskał ,typu ''no niestety nie udało się ,wymienimy wszystko na nowe i będzie git''.Pomóżcie koledzy...
-
mikoli
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 9 razy
- otrzymal podziekowanie: 101 razy
- Kontakt:
Re: Blokuje się wspomaganie
To wina maglownicy, a dokładniej tych zaworków w niej.
Płyn nowy został zalany :?: jeżeli tak to niech poprawiają.
Płyn nowy został zalany :?: jeżeli tak to niech poprawiają.
This topic has 3 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się