Witam, zakupiłem licznik od passata diesla.
http://i.imged.pl/licznik-z-obrotomierz ... 222777.jpg
Identyczny jak ze zdjęcia.
Obrotomierz działa, wszystkie kontrolki też oprócz kierunkowskazów.
Pali się na stałe kontrolka kierunkowskazów, kierunkowskazy nie działają, w swoich starych zegarach mam kontrolkę LEWO / PRAWO
Obstawiam że problem tkwi w tym że na wejściu do licznika są dwa oddzielne sygnały.
Chodzi mi o piny :
22.Kierunkowskaz lewy
24.Kierunkowskaz prawy
Przerywacz kierunkowskazów w t4 jest 4 pinowy oznaczenia: 49,49A,C,31 a w passacie 3 pinowy.
Ktoś rozwiązał ten problem jak zrobić by zegary działały i kierunki prawidłowo?
Licznik z Passata b3 do T4 1.9D
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Kochasie
- Stały bywalec
- 14
- Last active: -
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Long Blue Automat
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Re: Licznik z Passata b3 do T4 1.9D
Ja miałem podobne problemy przy silniku 2,4 na oryginalnym liczniku.
W zaprzyjaźnionym sklepie podpowiedzieli mi, żeby wsadzić trzypinowy jak nie używam haka. Ten czwarty pin rzekomo miał być na przyczepkę. Nie wiem ile w tym prawdy było, ale u mnie pomogło. Wsadź przerywacz z Paska i zobacz co będzie się działo..
W zaprzyjaźnionym sklepie podpowiedzieli mi, żeby wsadzić trzypinowy jak nie używam haka. Ten czwarty pin rzekomo miał być na przyczepkę. Nie wiem ile w tym prawdy było, ale u mnie pomogło. Wsadź przerywacz z Paska i zobacz co będzie się działo..