Czy ktoś kiedyś rozbierał obrotnicę przedniego fotela? Moja przestała się obracać i chciałem ją zreanimować, ale puki co żaden patent na rozbiórkę nie przychodzi mi do głowy
Sam sobie odpowiem:)
Należy odkręcić fotel od obrotnicy. Następnie odkręcić centralną śrubę i tak długo kręcąc lewo-prawo podnosić stelaż do góry aż nie wyskoczy ze ślimaka. Następnie wyczyścić i nasmarować ponownie wszystkie elementy i zastanawiać się dlaczego nadal tak ciężko chodzi. Chyba na zimę będzie powtórka tym razem z polerką.
Rozbieranie obrotnicy przedniego fotela
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.