Mam taki problem. Coś jest nie tak z gniazdem w którym siedzi przekaźnik. Raz świece grzeje a raz nie. Jak poruszam nim to grzeje normalnie i lamka się zaświeca. Czasem też święci a nie grzeje.
Chce to jakoś naprawić, najprościej było by wyjąć całą skrzynkę i dogiąć blaszki. Lecz myślę że później tego nie złoże...
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na to?
Wysłane z mojego PE-TL10 przy użyciu Tapatalka
Przekaźnik świec żarowych
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
olafg
- Początkujący T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Przekaźnik świec żarowych
Może to być sam przekaźnik - miałem tak że jak go docisnąłem to świecił jak wymieniłem na inny to wszystko działało chociaż miałem kilka prób - te tanie zamienniki to jakaś porażka - lepiej poszukać używki oryginał.