Witajcie ostatnio zrobiło sie małe zamieszanie na ten temat ...
postanowiłem dobitnie zbadać ten temat , a więc tak
zakupiłem kierownicę na szrocie koszt 40zł
ta konkretna wymontowana z golfa III identyczna była w passacie ale w gorszym stanie
po zdjeciu z golfa okazuje sie ze otwor w kierownicy jest o wiele za duży aby pasował do T4
natomiast reszta ok to znaczy mocowanie pod klakson i automat do kierunków dokładnie taki sam ja w T4 posiada ten sam nr części co w teczka
po dokładnych oględzinach golfa okazuje sie ze na kolumnie kierowniczej zastosowano dodatkowy pierścień
zdjecie tego pierścienia naprawdę wymaga inwencji na pierwszy rzut oka wyglada jak jedna calość z kolumną ... ten pierścień ma identyczna średnicę wewnętrzną co kolumna w T4
CDN....
Zmieniamy kierownicę
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 15
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
Zmieniamy kierownicę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2011, 22:39 przez grzesiex, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: literówka
Powód: literówka
This topic has 287 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się