Radio - problem z centralnym zamkiem
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
edi_nt
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Radio - problem z centralnym zamkiem
Koledzy, mam taki problem. Wsadziłem radio ALPINE, podłączyłem żółty do żółtego, tak żeby radio włączało się po przekręceniu kluczyka. I w zasadzie wszystko działa do momentu jak wyjde z auta, zamkne i otworze centralnym. Po tym zabiegu radio traci pamięć. Kabel niebieski (który jeśli dobrze myśle odpowiada za pamięć) cały czas trzyma napięcie. Przy podłączonej probówce nawet przy zamykaniu i otwieraniu centralnym cały czas jest napięcie na niebieskim. Dopóki nie zamkne auta mogę wyciagąć kluczyk ze stacyjki i za każdym razem po włożeniu radio się włącza i pamięta zaprogramowane stacje radiowe.
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Radio - problem z centralnym zamkiem
A to przypadkiem nie trzeba żółtego połączyć z czerwonym i na odwrót?
-
edi_nt
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: Radio - problem z centralnym zamkiem
no właśnie miałem skasować temat, bo już zdążyłem to wymyślić:) ale dzięki za odpowiedź:) W audi miałem to radio wcześniej i tam musiało być żółty do zółtego...Probe041 pisze:A to przypadkiem nie trzeba żółtego połączyć z czerwonym i na odwrót?