Jaki programator do Webasto Air Top 2000

Webasto, Truma, klimatronik, nagrzewnice i wszystko, co grzeje lub chłodzi w T4.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Ciechan
Nowy T4

10
Model:
Auto: Multivan ALLSTAR
Kontakt:

Jaki programator do Webasto Air Top 2000

Post autor: Ciechan »

Witam wszystkich

Nazywam sie Michał i pochodze z Zielone Góry. od 3 lat jestem szczęsliwym posiadaczem VW Multivana. Maszyna w kolorze białym z najsłabszym motorem 1.9.

Dziś po całodziennej zabawie udało mi sie zamontować webasto takie jak w temacie. okazało sie to być bardzo prostą czynnością w praktyce. zanim zabrałem się do montażu przewachlowałem setki stron i nie powiem lekko mnie to przerażało. kostki nie kostki wyjścia itp :) Nie wiem czy wybrałem odpowiednie miejsce (pod tylna kanapą/łóżkiem) ale działą grzeje a o to chodzi.

Teraz własnie pytanko apropo zegara. Orginalny sterownik jaki miałem w zestawie to zwykły potencjometr firmy Webasto. Niestety ukręciło sie to cuś od ustawienia temp.

Na allegro znalazłem pare propozycji które chciałem wam przedstawić i prosić o rade który wybrac.
Zegar 1530
Zegar 1531 (duża kostka a u mnie mała)
Zegar 1533

Dzięki i pozdrawiam
Michał
mariuszgim
Specjalista T4

15
Model:
Auto: T4
Opis: Transporter 93 był
Multivan 95 był
Caravella 02 jest
podziekowal za post: 11 razy
otrzymal podziekowanie: 32 razy
Kontakt:

Re: Jaki programator do Webasto Air Top 2000

Post autor: mariuszgim »

Ciechan pisze:
Nie wiem czy wybrałem odpowiednie miejsce (pod tylna kanapą/łóżkiem) ale działą grzeje a o to chodzi.
Piec jest wewnątrz auta?…login to view the rest of this post

This topic has 14 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogrzewanie i klimatyzacja”