Link do fimiku.
Są takie jakby uskoki, nierówna praca. Nie zawsze, ale są. Co to może być? Pompa czy może zacinające się regenerowane wtryski? Obroty się trzymają tak jak mają trzymać, ma dobre przyspieszenie, no po prostu wszystko chodzi w miarę tylko te uskoki ... Pompa była robiona w zeszłym roku we wrześniu po czym samochód chodził równiutko, a teraz takie coś... Podpowiedzcie co to może być zanim oddam busa do mechanika. Nie mam możliwości podpięcia Teczki pod kompa.
Uskoki 2.5 TDI ACV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Silver Blade
- Początkujący T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- Kontakt:
Re: Uskoki 2.5 TDI ACV
Po mojemu to wina skaczącego kąta wtrysku mam to samo Na vag comie gdy kąt spadnie do 38 to jest słyszalny taki uskok.Na forum ktoś pisał że to może być od nastawnika na pompie lub wyrobiony klin na wale.Niech się wypowiedzą mądrzejsi :D
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy