Cześć,
pytałem już w różnych wątkach o ten motyw - czas na konkrety :
Jak ogrzewanie postojowe to tylko webasto suche tak, ewentualnie jakiś eberspracher ?
To co potrzebuję kupić, bo są różne różności - gdzie takiego webasto szukać w autach które stoją na szrotach.
Oczywiście chodzi mi o używkę - do użytku w aucie do spania/siedzenia w środku zimą.
Pozdro i dzięki za pomoc :).
A i tak z ciekawości - ile może palić na godzinę włączony normalnie silnik w sumie nie istotne za bardzo jaki - czy to 1.9d czy 2.5 czy 2.4l bo to będą podobne ilości ropy - tak też idzie ogrzać środek... :mrgreen:
Od dobrych kilku h próbuje coś wyczytać konkretnego i nie ma ;/
Tj jak mam rozróżnić suche od mokrego, skąd mam wiedzieć czy dane ogzrewanie podejdzie do t4 itd ...
W Multivanie mam na schodku przy rozsuwanych drzwiach kratkę - to tamtędy dostawałoby się ciepłe powietrze ?
Webasto / Eber ~ co kupić by dołożyć do MV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
ToJaMot
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: Multivan 92'
- podziekowal za post: 3 razy
- Kontakt:
Webasto / Eber ~ co kupić by dołożyć do MV
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2014, 18:25 przez ToJaMot, łącznie zmieniany 1 raz.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 12
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: Webasto / Eber ~ co kupić by dołożyć do MV
…login to view the rest of this postToJaMot pisze:Cześć,
pytałem już w różnych wątkach o ten motyw - czas na konkrety :
Jak ogrzewanie postojowe to tylko webasto suche tak, ewentualnie
This topic has 1 more reply
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się