Nawiew na przednia szybe a klimatyzacja manualna

ODPOWIEDZ
kurol
Kierowca T4

15
Model:
Auto: Multivelle Long
Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI"
podziekowal za post: 51 razy
otrzymal podziekowanie: 127 razy
Kontakt:

Nawiew na przednia szybe a klimatyzacja manualna

Post autor: kurol »

Witam wszystkich
Mam w t4 manualna klimatyzacje,dziala wszystko bez problemow tylko jedna rzecz mnie zastanawia
W momencie przesuniecia wajchy do konca w prawo by wlaczyc nadmuch na szybe zalacza sie rowniez klimatyzacja i na szybe dmucha zimne powietrze,jesli wajcha cieple-zimne jest do konca w prawo na czerwonym to leci letnie
Podobno zeby szyby szybciej odparowaly lepszy jest nadmuch zimny ale co robic jak po nocy szyby od wewnatrz zaszronione lub ktos przez nieuwage zakupil w castoramie (jak andrewa1 i ja) zimowy plyn do spryskiwaczy.
W takich przypadkach po mojemu powinno byc max cieple na szybe chyba ze sie myle
Taki mam panel,za bardzo nie ma tam co zle poskladac bo wszystko sterowane jest podcisnieniowo z malej gruszki zakonczonej zebatka
Dodatkowo w momencie wlaczenia klimatyzacji wylacza sie silnik tylnej nagrzewnicy wiec ci z tylu moga marznac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
najbi
Forumowicz T4

15
Model:
Auto: vw t5 multivan
Kontakt:

Re: Nawiew na przednia szybe a klimatyzacja manualna

Post autor: najbi »

ja też mam taki sprzęt plus ogrzewanie dołu na tył a u mnie jest normalnie jak dam na nawiew szyby i na max w prawo to leci ciepłe na szybę a z podsu…login to view the rest of this post
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

This topic has 5 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Klimatyzacja - Climatronic”