witam mam t4 1995 z oryginalnymi elektrycznymi lusterkami (oryginalnie)
a teraz jestem w trakcie instalacji elektrycznych szyb do niego, mam cały zestaw oprócz tego modułu http://allegro.pl/volkswagen-t4-modul-s ... 19462.html
i kwintesencja mojego pytania jest w tym czy ja już mam ten moduł w aucie (bo mam elektryczne lusterka) czy musze go dokupić?
bo wydaje mi sie że występowały dwa rodzaje:
-1.pod elektryczne lusterka (bez możliwości podpięcia elektrycznych szyb)
-2.pod elektryczne lusterka + elektryczne szyby
moduł elektrycznych szyb a moduł lusterek czy to to samo?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Phil
- Początkujący T4
- 11
- Model:
- Auto: Caravelle '95
- podziekowal za post: 22 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Re: moduł elektrycznych szyb a moduł lusterek czy to to samo
Odkręcasz tą półkę nad nogami pasażera z przodu (czyli pod zamykanym schowkiem, albo poduszką pasażera), ona jest chyba na 4 albo 5 wkrętów. Powiniene…login to view the rest of this post
This topic has 11 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się