silniczek regulacji świateł
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Perelka2008
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: T4 multivan
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
silniczek regulacji świateł
Pozdrawiam Forumowiczów. na razie więcej pytam a mniej pomagam... Może gdy bardziej ogarnę moją teczkę będę w stanie więcej powiedzieć. Moje kolejne pytanie - czy do regulacji położenia świateł są tylko jednego rodzaju silniczki, czy tez mogę je zastąpić silniczkami z innych modeli aut czy tez marek. Nie sprawdzałem i okazało się że nie mam tych silniczków w ogóle ( po kupnie auta). Patrzyłem w necie - są do T4 - mój model - 2,4 D 1995 rok ( stare lampy). Mam kolegów, którzy złomują auta, więc zastanawiam się czy nie podeszło by coś innego. Dziękuję z góry za radę
-
xxxkamil
- Znawca T4
- 12
- Model:
- Auto: Zwykły TRANSPORTER
- podziekowal za post: 55 razy
- otrzymal podziekowanie: 102 razy
- Kontakt:
Re: silniczek regulacji świateł
Takie sama są chyba w golfie3 lub passacie, ogólnie sporo rzeczy jest takich samych jak w osobówkach grupy VAG tylko mają inne numerki na obudowach al…login to view the rest of this post
This topic has 5 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się