gasnie po chwili

Czyli wszystko co związane z silnikami diesla.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
borsuk

Last active: -

gasnie po chwili

Nieprzeczytany post autor: borsuk »

Witam jestem nowy i proszę o wyrozumiałość. pojawił się mały problem w mojej T4. i wiec wygląda to tak. Jest to zwykły 19.D i od pewnego czasu ma dziwna zachciankę. Odpala bez problemu wsiadam jadę i po przejechaniu około 500 metrów auto gaśnie kiedyś zima odpaliłem i zgasło po około 2 min. mam wrażenie ze wypompuje paliwo z pompy i gaśnie. Póżniej po dłuższym kręceniu w końcu odpali. Nie ma znaczenia ile stoi czasami dwa dni a czasami 8 godz. na pełnym i poniżej polowy zbiorniku. Filtr paliwa nowy zaworek na filtrze też. Proszę o porady bo auta zawodzi w momentach kiedy najbardziej jest potrzebne
maja
Administrator
Kierowca T4

Answers: 0
16
Tematy: 118
Model: Multivan, Caravelle , Syncro
Auto: t4/t4/t4/t4
Opis: ten co walczy od początku do końca
podziekowal za post: 21 razy
otrzymal podziekowanie: 43 razy
Kontakt:

Re: gasnie po chwili

Nieprzeczytany post autor: maja »

Witaj , poszukaj tematów o tym z jakiego powodu auto gaśnie . Sporo jest informacji ,więc na pewno coś znajdziesz. Silniki diesla T4 z reguły mają ten sam układ doprowadzenia paliwa.
borsuk

Nieprzeczytany post autor: borsuk »

Szukałem szukałem i nie znalazlem nic podobnego do mojego problemu dlatego prosze Was o pomoc.
arkolek
Forumowicz T4

Answers: 0
13
Tematy: 5
Model:
Auto: caravelle T4
podziekowal za post: 1 raz
otrzymal podziekowanie: 7 razy
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: arkolek »

Sprawdz przewod paliwowy z baku do filtra paliwa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Diesel”