Problem z pompą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Ciastol
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
Problem z pompą.
Cieknie mi czasami z pompy wtryskowej paliwo spod wajchy, i to mocno. Jak docisnę wajchę to przestaje i jest spokój, jak coś robię w silniku, i ją poruszę to znowu to samo. Pytanie, czy jest tam jakaś uszczelka, czy da radę samemu naprawić? Czy trzeba by do pompiarza? Dodam że to 1.9D silnik.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2014, 16:30 przez Ciastol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 45
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Problem z kontrolką płynu, oraz z pompą wtryskową.
problem szeroko opisywany na forum poszukajCiastol pisze:Po pierwsze to kontrolka płynu chłodniczego, ciagle mi mruga. Płyn jest, układ odpowietrzany, nie wiem co dalej kombinować
to też już było na forum opisywaneCiastol pisze:I drugi problem, ważniejszy, cieknie mi czasami z pompy wtryskowej paliwo spod wajchy, i to mocno.
p.s proszę nie umieszczaj dwóch bardzo odmiennych problemów w jednym temacie bo tworzy to bałagan