Problem z maglownicą

Wahacze, amortyzatory, sprężyny, hamulce, maglownice.
Jak nie tracić kontaktu z drogą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
ODPOWIEDZ
pelek37
Aktywny T4

11
Model:
Auto: t4
podziekowal za post: 53 razy
otrzymal podziekowanie: 170 razy
Kontakt:

Problem z maglownicą

Post autor: pelek37 »

Witam, jestem nowy na forum ponieważ kupiłem właśnie VWt4 z silnikiem 2.4 z 1991r, kiedy kupowałem był rozgrzany i wszystko było ok., ale rano po odpaleniu wspomaganie działa tylko w lewo w prawo niedziała, po kilku minutach i paru szarpnięciach fajerką zaczyna łapać też w prawo ale nie jest tak jak powinno być, wyczytałem że to wina uszczelniaczy na wałku rozdzielacza maglownicy ale nie jestem pewien do końca, czy ktoś z kolegów miał taka awarie, chciałem kupić nowe uszczelniacze i spróbować wymienić je samodzielnie, pod warunkiem oczywiście że obudowa niejest zniszczona, narazie próbuje wyjąc maglownice, rozkręciłem wszystko ale niemogę jej wysunąć próbuje w prawo bez rozkręcania sanek ale trochę brakuje miejsca, da sie to tak wyjąć czy jest jakiś myk, czy poprostu odkręcić sanki? będę wdzięczny za każdą rade. Pozdrawiam .
darkob
Forumowicz T4

15
Model:
Auto: T4
otrzymal podziekowanie: 12 razy
Kontakt:

Re: Problem z maglownicą

Post autor: darkob »

Miejsca mało ale jeżeli drążki odkręciłeś to powinieneś ją wyjąć bez ruszania sanek.

This topic has 12 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła, układ kierowniczy, hamulce i zawieszenie.”