Cześć koledzy, pytanie może banalne ale potrzebuje pomocy:
Mianowicie posiadam kpl. kół stalowych z oponami zimowymi (pozostawiłem po sprzedaniu poprzedniej t4 z 1994r)
które zawiozłem dzisiaj do wulkanizatora w celu wyważenia, kolega troszkę zorientowany zapytał mnie o moje nowe
cacko (1999 2.5 ACV). Więc mu odpowiadam że jest u szpeca od ogrzewnia postojowego, i jak je uruchomi to podjadę
i przełożymy koła. I tu pytanie mojego oponiarza czy jestem pewny że będą pasować?
A ja z pełnym przekonaniem że tak (na aucie oryginalne BBs 15) więc nawet nie wiedziałem że stalówka jest z otworami do nowszego jest okrągłymi a nie prostokątnymi jakie ja posiadam.
Czy jest możliwość że starsze będą pasować do 1999?
nie mam auta by sprawdzić a szkoda czasu bo jak nie podejdą to muszę nowe stalowe szybko znaleźć albo na aluminiowe
przekładać a to troszkę kucha na zimę.
Proszę o poradę
Pozdrawiam
Mariusz
Felgi stalowe od starszego modelu (1994) do 1999
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 15
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: Felgi stalowe od starszego modelu (1994) do 1999
Będą pasować , a nawet lepiej auto będzie wyglądalo poniewaz mają niższe ET przez co szerzej kola będzie mial rozstawione na osi.
Róznica jest tylko …login to view the rest of this post
Róznica jest tylko …login to view the rest of this post
This topic has 10 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się