Weze paliwowe jakie kupic

ODPOWIEDZ
kurol
Kierowca T4

15
Model:
Auto: Multivelle Long
Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI"
podziekowal za post: 51 razy
otrzymal podziekowanie: 127 razy
Kontakt:

Weze paliwowe jakie kupic

Post autor: kurol »

Odkad mam teczke borykam sie z problemem pekajacych przewodow paliwowych w komorze silnika
U poprzedniego wlasciciela bylo to samo
Dzisiaj zwowu strzelil mi waz paliwowy chodz ten i tak dlugo wytrzymal bo prawie 1.5 roku,poprzednie mialy problem z dotrwaniem w szczelnoci do 1 roku
Do tej pory przerobilem jakies noname,fagumit,gates,jakies wyczesane nie pamietam nazwy ale placilem grubo ponad 20 pln za metr i zaden nie wytrzymal roku
Przed zeszlymi wakacjami zalozylem w oplocie stalowym http://www.madejski.com.pl/pl,oferta,We ... ,1160.html i ten wytrzymal do dzisiaj
Od 2 tyg bylo czuc troszke paliwo ale myslalem ze zalozylem zle uszczelke do czerpaka paliwa od ogrzewania postojowego a zeby tam zerknac jakos mi schodzilo
Dzisiaj czuc juz paliwo bylo porzadnie a po zerknieciu do wanny od gory okazalo sie ze mam paliwowa powodz
Raz mi juz pasciu przez wezyki sie zapalil,myslalem ze stalowy oplot da w koncu rade ale okazalo sie ze nie
Cisnienie w ukladzie raczej w normie,dzisiaj mierzylem i nie przekracza 3.5 atm chodz wedlug ksiazki powinno byc 0.5 atm mniejsze
Jakie przewody mam kupic lub jaka moze byc inna przyczyna ze u mnie wytrzymuja tak krotko
chemik211
Ikona forum

15
Model:
Auto: ...
podziekowal za post: 39 razy
otrzymal podziekowanie: 150 razy
Kontakt:

Re: Weze paliwowe jakie kupic

Post autor: chemik211 »

A czy przypadkiem gryzonie nie walczą pod maską

This topic has 9 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tematy bez wersji silnika”