Znaleziono 51 wyników

Return

autor: vwyogi
08 paź 2017, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Webasto, nawiewy, ogrzewanie - pomoc w uruchomieniu

Te webasto jak Ty to mówisz to ogrzewanie postojowe firmy Eberspacher model D3LC. Jak widzisz wydech Ci się skończył więc najpierw sprwdź czy to wogóle działa i jak działa to potrzebujesz nowy tłumik i kawałek rury elastycznej od wydechu do tłumika. ogrzewania mokrego 9 tego od małego zegarka 0 szuk...
08 paź 2017, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Webasto, nawiewy, ogrzewanie - pomoc w uruchomieniu

Podgrzewanie silnika odnalezione, niestety widać że ktoś przy nim majstrował nie koniecznie z dobrym efektem. Nie odnalazłem tłumika i wydechu od podgrzewania podejrzewam że został zdemontowany albo "odleciał", przy urządzeniu widać uciętą rurkę prawdopodobnie odprowadzająca spaliny do wy...
10 lis 2017, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: montaż suchego webasto??

Zmieści się bez problemu. siedząc w aucie z tyłu patrząc do przodu webasto dajesz do prawej ściany podstawy fotela. Zasys i spaliny wyjdą między podłogą a zbiornikiem pod prawy próg. jest tam na tyle miejsca ze wszystko się mieści. moim zdaniem przy takim montażu wystarczy 2kw bo strat ciepła prakt...
07 gru 2017, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Demontaż klamek

Adampio pisze:
dopnę się: czy do wyjęcia wkładki zamkowej drzwi przednich też nie trzeba zdejmować tapicerki tych drzwi?
nie trzeba
18 lut 2018, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 Caravelle Business 2001r V6

Rysiu a ja słyszałem, ze już byłeś oglądałeś i powiedziałeś, że eeee nuda bo "za nowa" :P
06 paź 2018, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 2001 2.5 TDi Climatronic nie grzeje z przodu

Dzisiaj zdjąłem deskę i dobrałem się do nagrzewnicy. Po piance na klapkach zostało tylko wspomnienie, nie ma szans tego wydmuchać, trzeba rozbierać deskę i wyczyścić no i żeby zrobić nowe gąbki też się nie da bez rozbierania nagrzewnicy. Przy okazji zrobiłem klapkę od zamykania obiegu zamkniętego , ...
06 lis 2013, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż przekażników swiateł w T4

Witam wszystkich, jestem tu nowy, t4 mam niecały miesiąc i już zlokalizowałem problem,jak widzę oryginalnie zasilanie świateł idzie bezpośrednio przez przełącznik? u mnie przy żarówce napięcie w okolicach 12 - 12,1V i światełka mają lekko żółtawy kolor,punkty masowe rzecz jasna mam odczyszczone,chc...
23 sie 2016, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: pozostałe znalezione w sieci

driver77 pisze:
Przemalować szybko. Czasem z takiej akcji mogą wyjść szopki nawet jak się jest niewinnym.

Podobno już sprawcę mają.
Greg cenę znasz <hi>
10 gru 2014, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Drzwi przesuwne - problem z zamykaniem

sprawdź rygiel na słupku c na którym zatrzaskuje się zamek. moze tylko trzeba rygiel podregulować. Drzwi nie odstaja, nie ma szpar nierównych, tarabiania sie na wertepach? Jesli nie i tylko problem tkwi w zatrzaskiwaniu to popatrzyłbym włąśnie na rygiel