Znaleziono 96 wyników

Return

autor: xxxkamil
02 sty 2015, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stałe świecąca kontrolka ładowania.

Lepiej go daj komuś do naprawy Hmmm, a niby dlaczego, ja nie widze w takiej regeneracji nic strasznego tylko nie posiadam odpowiedniej wiedzy jakie części kupić. A poza tym mam jako takie zdolności manualne i techniczne i lubie sobie sam pogrzebać jeśli czuje się na siłach. Nie wsopminając już o ty...
20 lis 2013, 9:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż przekażników swiateł w T4

Witam. Mam pytanie do bardziej zorientowanych, jeśli mam napięcie na żarówkach 13,41V to czy warto zakładać przekaźniki, przyniesie to widoczne korzyści ? Napięcie u mnie jest chyba dość dobre, czy warto je jeszcze podnosić przekaźnikami ?
26 mar 2018, 9:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Holenderka MIXT-edition long

No ładny i też pytanie czy to 1.9 jak w profilu czy 2.5 jak na załączonych zdjęciach. Bo 2.5 150KM to raczej rzadkość w holenderce.
12 lut 2017, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jak podłączyć dodatkowe wskaźniki.

Nie pamiętam teraz czy wiązka wyłącznika jest złapana jakąś spinką do belki pod deską ale i tak wydaje mi się że wygodniej jest pogrzebać przy jej wtyczce po odpięciu wyłącznika i wpuszczenie wiązki/wtyczki przed skrzynką przekaźników po otwarciu schowka przed nią.
17 lut 2016, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przyciski ogrzewania tylnej szyby i lusterek - 2 typy

No i wszystko jasne, przycisk grzania w rocznikach 96-98(stara decha) występował tylko w jednej wersji z zintegrowanym wyłącznikiem czasowym nr. OEM 703 959 621 01C jednak jeśli chcemy aby się nie wyłączał można zastosować przycisk z passata b4 który jest pozbawiony funkcji wyłącznika czasowego, nr....
29 mar 2016, 9:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Moduł Komfortu nie odpowiada....

Tak jak wyżej, masz odnośnik na Wiki są dwa rodzaje modułów centralnego do i po 2001r. Ty powinieneś mieć ten starszy Siemensa i tak jak napisał krzysaudi będzie on za zegarami lekko po prawej stronie, najczęściej na wspólnym uchwycie razem z modułem immo.