Witam
Chce zamontować wskaźniki vdo temperatury oleju i wody. Czujnik oleju wepnę w korek spustowy oleju, ale zastanawiam sie gdzie wpiąć sie z czujnikiem wody. Muszę zastosować adapter jednak w zależność od średnicy przewodu potrzebny odpowiedni adapter i tutaj pytani wpinać sie byle gdzie czy w określone miejsce ?
Wskaźnik temperatury oleju i wody
-
mk.maniek
- Aktywny T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: Imprezobus
- Opis: Das beste ist meine Bulli
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Re: Wskaźnik temperatury oleju i wody
http://www.fotoszok.pl/upload/a9b23c1b.jpg
Dołączę się do tematu.
Panowie kupiłem dodatkowe zegary,ciśnienie oleju,temperatura oleju i ciśnienie turbiny i jak wiadomo problem z kabelkami, jest ich za wiele jak dla mnie, wiem które podłączyć do podświetlenia :) hihi i jeszcze jest po jednym od kontrolki ale gdzie je wpiąć? no i nie wiem też gdzie dobrze by było ulokować te czujniki ? czy ktoś to robił ? szukałem w google to znalazłem jakieś forum i było tam kilka znajomych nicków z tego forum ale nie miałem dostępu żeby przeczytać całość i mowa była o silniku 2.4D a ja mam 2.5 czy ktoś pomoże z tym fantem?
Dołączę się do tematu.
Panowie kupiłem dodatkowe zegary,ciśnienie oleju,temperatura oleju i ciśnienie turbiny i jak wiadomo problem z kabelkami, jest ich za wiele jak dla mnie, wiem które podłączyć do podświetlenia :) hihi i jeszcze jest po jednym od kontrolki ale gdzie je wpiąć? no i nie wiem też gdzie dobrze by było ulokować te czujniki ? czy ktoś to robił ? szukałem w google to znalazłem jakieś forum i było tam kilka znajomych nicków z tego forum ale nie miałem dostępu żeby przeczytać całość i mowa była o silniku 2.4D a ja mam 2.5 czy ktoś pomoże z tym fantem?