problem z silą dmuchawy t4 multivan 1997
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
bladas9
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
problem z silą dmuchawy t4 multivan 1997
Witam bardzo serdecznie wszystkich użytkowników forum,jestem tutaj nowy i pisze gdyż mam problem z moim t4.Na wstepie zaznacze iż w moim aucie posiadam klimatronic.Problem polega na tym iż bardzo słabo dmucha mi dmuchawa,działa tak jakby tylko na 1 może 2 biegu,jak włącze na maxa to nawet za bardzo nie słychać dmuchawy,z kratek bardzo słabo dmucha,szyby parują,ostatnio przy mrozach -10 szyby zamarzały mi od środka.Bardzo prosze o jakieś podpowiedzi co może byc przyczyną.Pozdrawiam wszystkich i czekam na ewentualne sugestie.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: problem z silą dmuchawy t4 multivan 1997
filtr
a jeśli nie on to tylko podłączenie VAGa i diagnoza
a jeśli nie on to tylko podłączenie VAGa i diagnoza
This topic has 18 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się