witam,
mam takie objawy, przy wciśniętym do końca sprzęgle trzęsie si pod nogą, są wibracje i źle ale rzadko wchodzą biegi. Rano z kolei nie mogę prawie wrzucić 1 ale po jakimś czasie już da się zmieniać i jedzie spokojnie choć i tak muszę do końca wciskać.
Mechanik dał diagnozę do wymiany sprzęgło, robocizna 400zł, sprzęgło zestaw ok 600zł
czy to dobra diagnoza, czy można by coś jeszcze zrobić tanio a sprzęgło kiedyś wymienić?
sprzęgło do wymiany - objawy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Greg000
- Początkujący T4
- 15
- Last active: -
- Tematy: 23
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
-
KrzySieK
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 21
- Model:
- Auto: Transporter Looong
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Re: sprzęgło do wymiany - objawy
Mechanik powiedział Ci że sprzęgło kosztuje 600zł?? 2 lata temu za sprzęgło LUK kompletne płaciłem 380zł :)
-
Greg000
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 23
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
Re: sprzęgło do wymiany - objawy
cały nowy komplet sprzęgła firmy Sachs to ok 600zł, na allegro jest podobnie, można też mieć no name za ok 400 i VW za 2200 !