"Airbag Fault"
Taki komunikat podparty alarmem dźwiękowym wyświetla mój T4 99r, na pierwszych kilkuset metrach po odpaleniu.
Procedura odpalania przebiega normalnie. Kontrolki się zapalają i gasną jak powinny. Po przejechaniu kilkuset metrów wyświetlany jest "airbag fault" na wyświetlaczu fis i kilkusekundowy alarm dźwiękowy. Kontrolka poduszki się nie zapala w tym momencie. Po kilku sekundach komunikat znika i już się nie pojawia do kolejnego odpalenia i kilkuset przejechanych metrów.
Taśmę wymieniłem nic to niestety nie dało.
Komputer nie łączy się z układem poduszki więc błędów zaczynać nie mogę niestety.
Airbag fault
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
tata_artur
- Początkujący T4
- 13
- Model:
- Auto: caravelle
- Kontakt: