Warsztat Mechanik Górny Śląsk

Polecane i odradzane miejsca w Twojej okolicy.
Doświadczenia z warsztatów i zakupów.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Tata
Nowy T4

5
Model:
Auto: T4 Caravelle 1996
otrzymal podziekowanie: 2 razy
Kontakt:

Warsztat Mechanik Górny Śląsk

Post autor: Tata »

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy t4, od trzech dni też jestem szczęśliwy, bo jeszcze nie byłem w warsztacie :).
Prośbę mam kolejną do doświadczonych ludzi, poradźcie proszę, gdzie na śląsku można pojechać na prześwietlenie t4 i oszacowanie co w pierwszej kolejności trzeba zrobić, żeby bezpiecznie jeździć z dzieciakami itp.
Oczywiście nie chodzi mi o ASO, tylko jakiś sprawdzony normalny warsztat lub może ktoś z forum podejmuje się takich tematów.
Najlepiej w okolicy Katowic, ale nie ma oczywiście problemu przejechać gdzieś dalej.
Na tą chwilę nie mam konkretnego problemu, ale na pewno szybko się coś znajdzie pod okiem doświadczonego mechanika.
Na takim ogólnym przeglądzie na stacji diagnostycznej, polecili tylko wymieć przewody hamulcowe i klakson :), ale jakoś mi to nie zapewnia spokoju :).

A znacie może kogoś takiego jak Doktor Rafi z Mierzęcic?, ponoć dobry człowiek z niego jest.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty, serwisy i sklepy”