Witam. Dziś omało co nie miałem pecha i nie spaliłem samochodu. W schemacie do pobrania na forum bezpiecznik nr 21 to 30A i tak też zrobiłem.....Bezpiecznik wygląda jak na fotce, elektryk mnie wymoderowano i tyle, jutro szukam zwarcia w swoim aucie i wymiana przewodów popalonych. Sprawdźcie ten bezpiecznik i wrzućcie najwyżej 15-tke, schemat do poprawy.
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0211/201102180432877.jpg
Uwaga bezpiecznik 21 !!!!!!!!!!!!!
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
lukasz.my
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravella
- Opis: olesno - opolskie
- podziekowal za post: 6 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Uwaga bezpiecznik 21 !!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 18 lut 2011, 20:06 przez slimak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wulgaryzmy
Powód: wulgaryzmy
-
KrzySieK
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: Transporter Looong
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Re: Uwaga bezpiecznik 21 !!!!!!!!!!!!!
Ja tam mam 15A bo pamiętam że przy zmianie lampek w podsufitce niejeden spaliliśmy <38>
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się