Mały zestaw car audio w Multivanie?

Radia, wzmacniacze, ekrany, subwoofery, nawigacje i nagłośnienie marzeń.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
Kona
Nowy T4

Answers: 0
14
Last active: -
Tematy: 2
Model:
Auto: Multivan
Kontakt:

Mały zestaw car audio w Multivanie?

Nieprzeczytany post autor: Kona »

Witam

Mam pare pytań do użytkowników T4 związanych z systemem audio. W najbliższym czasie planuję polepszyć trochę audio w Multi i myślę nad zestawem odseparowanym na przód, czyli 16cm głośniki w drzwi i woofery na deske/slupek. Mam pytanie jak zamocowac w drzwi najlepiej głosnik 16cm, mam wersję multi starsza z głośnikiem 13cm więc wszystko będzie i tak przerabiane.
Nastepne pytanie to gdzie najlepiej zamontować wzmacniacz, pod siedzeniem którymś? Oraz którędy najlepiej i najprościej kable poprowadzić?
Kolejne pytanko do użytkownikow którzy zmieniali głośniki z tyłu oraz okablowanie całe, jak sa poprowadzone kable głosnikowe z Multivanie? chodzi mi o te oryginalne 12cm głosniki. Czy ktoś może ma jakiś pomysł na zamontowanie 16cm jakiejś, gdzieś w boczek z tyłu?

Pozdrawiam
Daniel
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multimedia w aucie”