Witam forumowiczow
W maju 2010 kupiłem teczke krótką z przegrodą holenderską oczywiscie rodem z Holandii rocznik 98 w 1,9td, blacha w eleganckim stanie - jakieś fotki wstawie niebawem
Potrzebny do zabezpieczenia transportu w mojej działalności w remontówce
Patrzę na Wasze ślicznotki, podziwiam i żałuje że nie moge dołączyć do elity - betoniarka słabo wpisuje sie w temat
Ale chciałbym podpytać znawców tematu jak wyciszyć mojego diesla który mnie wk. denerwuje...
Jak wyciszyć kabinę, bo ta przegroda stwarza namiastkę kabiny kierowcy którą można podrasować i wyciszyc
Od czego zacząć ? narazie znalazłem jakąś osłonę dolną, nie wiem czy warto to kupować i instalować
http://moto.allegro.pl/oslona-silnika-v ... 51850.html
Wyciszenie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Jędrek
- Początkujący T4
- 14
- Model:
- Auto: t 4
- Kontakt:
-
KrzySieK
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: Transporter Looong
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 18 razy
- Kontakt:
Re: Wyciszenie
osłona to podstawa mocium Panie <01>
Maty bitumiczne kup, wyklej całą ściane działową z obu stron, podłoge, drzwi i będzie gitara :) troche rozbiórki…login to view the rest of this post
Maty bitumiczne kup, wyklej całą ściane działową z obu stron, podłoge, drzwi i będzie gitara :) troche rozbiórki…login to view the rest of this post
This topic has 4 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się