Inna skrzynia do T4 2.5 AAF
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
vaglover
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Inna skrzynia do T4 2.5 AAF
Witam serdecznie forumowiczów. Przeszukałem tematy i nie znalazłem odpowiedzi więc postanowiłem zadać pytanie. Posiadam VW T4 2.5 AAF i często nim jeżdżę w trasy - przy prędkości 140/150 km/h w kabinie jest dość głośno i zastanawiam się czy pasuje jakaś dłuższa skrzynia do tego silnika?
-
vaglover
- Nowy T4
- 11
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Re: Inna skrzynia do T4 2.5 AAF
Kurcze, to muszę teraz założyć obrotomierz bo mam zegarek, więc nie wiem ile mam przy np. 130 :) Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź - coś też czytałem, że da radę podmienić zęby np. na 5 biegu i też będzie efekt. Poczaruję z tym obrotomierzem i pewnie tu wrócę. Pozdro