Automatyczna skrzynia Biegow Problemy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: long
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Automatyczna skrzynia Biegow Problemy
czesc poszukuje elektromagnesu lewarka AsB nume 155 927 353 A zamowilem juz 3 lewarek zmiiany biegow oczywiscie dobry ipt a wtyk do elektromagnesu zgnity moze ma ktos jakis dostep do tej czesci ? Czy mozliwe jest zastosowanie jakiegos innego elektromagnesu ?http://www.t4-wiki.de/wiki/N110 to mi pokazala wiki dalej za bardzo nie wiem za co ten elektromagnes jest odpowiedzialny moze ktos podpowie <43> w sklepach towar nie dostepny
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 17:57 przez Grzesiek--89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
De'D
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Auto: Caravelle AT
- Opis: bigger is better
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Re: elektromagnes Asb 155 927 353 A
w najbliższych dniach po świętach będe miał swoją wajchę na wierzchu to mogę sprawdzić i jak co sprzedać.
Najprościej mówiąc elektromagnes rygluje ci…login to view the rest of this post
Najprościej mówiąc elektromagnes rygluje ci…login to view the rest of this post
This topic has 32 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się