problem choinka wskaźników
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kanibares
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: t4 caravelle
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
problem choinka wskaźników
Witam koledzy mam problem ostatnimi czasy świeci mi się (choć nie zawsze) lampka od halogenów czasami mryga, czasami nie, teraz dodatkowo jak jade to auto na przechyłach wyłącza sobie nawiewy mrygają kontrolki migaczy, i świeci lampka ogrzewania tylnej klapy, jak jade prosto to mryga lub świeci kontrolka halogenów a włączone nie sa co to jest???? czy to gdzies masy nie ma? jeśli tak to której gdzie tego szukac , z góry dzięki i pozdrawiam
-
kanibares
- Początkujący T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: t4 caravelle
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Re: problem choinka wskaźników
Dobra chłopaki już się uporałem, można nawet usunąc temat, po prostu nie była przykręcona masa od rozrusznika i latała sobie luźno w komorze silnika