zgrzyta przy włączaniu wstecznego
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 18
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 5 razy
- Kontakt:
zgrzyta przy włączaniu wstecznego
Czy to koniec sprzęgła ?? . Zgrzyta przy właczeniu wstecznego a na biegach do przodu troszke , podłozylem opaske przy lince zeby zminimalizowac luz ale za bardzo nie pomogło ;( . Co poradzicie ?? . co kryje sie pod ta gumowa osłona na lince ?? link przykładowy http://allegro.pl/linka-sprzegla-2-4d-1 ... 71224.html tam jest jakis samoregulator ?? a moze byc uszkodzony ??
-
czarny1x1x
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Re: zgrzyta przy włączaniu wstecznego
wiesz nie znam za bardzo budowy tej linki ;) ale u mnie na tym samoregulatorze jest zdjeta ta opaska biała wisi se jak z foto to zle czy dobrze ?? a przy łapie nie mozna naciagnac??
-
czarny1x1x
jak nie kompletne pewnie źle , (fotka by była pomocna bo mam na wysprzęgliku miałem 2,4 i 1,9 na lince ale zabij nie pamiętam .podkładki dawałem żeby bardziej dać w pracę bo się linka wyciągnęła i regulacji zabrakło .zaraz poszukam wiadomości jak zdjął to ją na maksa rozciągnął i teraz by podkładki zostały .na samej łapie podkładaj jakąś tulejkę pod nakrętkę sprzęgło twarde bardzo może tylko linka ma dość .i czas wymiany
Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 18:28 przez czarny1x1x, łącznie zmieniany 1 raz.
-
krzysiekbyd
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Jutro coś pomyślę. Tulejki to nie problem, tylko żeby linka nie pękła.czarny1x1x pisze:jak nie kompletne pewnie źle , (fotka by była pomocna bo mam na wysprzęgliku miałem 2,4 i 1,9 na lince ale zabij nie pamiętam .podkładki dawałem żeby bardziej dać w pracę bo się linka wyciągnęła i regulacji zabrakło .zaraz poszukam wiadomości jak zdjął to ją na maksa rozciągnął i teraz by podkładki zostały .na samej łapie podkładaj jakąś tulejkę pod nakrętkę sprzęgło twarde bardzo może tylko linka ma dość .i czas wymiany
Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 20:17 przez slimak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: bełkot
Powód: bełkot