Wymiana przegubu T4 2.5TDi ACV
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: T4 Long
- Kontakt:
Wymiana przegubu T4 2.5TDi ACV
Witam,
otóż jak kupowałem moje T4 w wakacje miało ono popsuty przegub z prawej strony. Kupiłem przegub firmy Dachstein wewnętrzny i zewnętrzny i dokładnie wczoraj skończyła mi się jego żywotność i strasznie chrobocze.
Zastanawiam się nad kupnem przegubu zewnętrznego firmy GLO numer GLO-3213K i wewnętrznego firmy RUVILLE numer 75417S.
Chciałbym się dowiedzieć czy te przeguby wytrzymają więcej niż przegub Dachstein (koszt 140zł za wewnętrzny i zewnętrzny, wytrzymał około 7tys KM przez niecałe 4 miesiące)? Oraz czy w ogóle warto wydać na nie tyle kasy (220zł GLO, 110zł Ruville)?
Pozdrawiam.
otóż jak kupowałem moje T4 w wakacje miało ono popsuty przegub z prawej strony. Kupiłem przegub firmy Dachstein wewnętrzny i zewnętrzny i dokładnie wczoraj skończyła mi się jego żywotność i strasznie chrobocze.
Zastanawiam się nad kupnem przegubu zewnętrznego firmy GLO numer GLO-3213K i wewnętrznego firmy RUVILLE numer 75417S.
Chciałbym się dowiedzieć czy te przeguby wytrzymają więcej niż przegub Dachstein (koszt 140zł za wewnętrzny i zewnętrzny, wytrzymał około 7tys KM przez niecałe 4 miesiące)? Oraz czy w ogóle warto wydać na nie tyle kasy (220zł GLO, 110zł Ruville)?
Pozdrawiam.
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Re: Wymiana przegubu T4 2.5TDi ACV
Więc zakupiłem przegub firmy Lobro :d Jak narazie idzie jak po maśle :)
-
deeamon
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
-
przemekx303
- Początkujący T4
- 16
- Tematy: 3
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Czy może ktoś zakładał wewnętrzny firmy Metelli , taki mi właśnie polecają po GKN , bo do ruvila w przegubach to podobno jakiś badziew wkładają, http://gpi-auto.pl/Przegub_Metelli_16_1024-12.html
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Metelli to bardzo dobra propozycja, jeśli ktoś nie decyduje się na GKN LOBRO to produkty Metelii są ciekawą propozycją o dobrej proporcji jakość - cena.