Vw t4 2.5 tdi czy skrzynia o2g FSJ bedzie dobra ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 4 razy
- Kontakt:
Vw t4 2.5 tdi czy skrzynia o2g FSJ bedzie dobra ?
Witam Jestem w posiadaniu skrzyni biegow CODE FSJ czy ta skrzynia jest dobrym wyborem czy lepiej poszukac czegos lepszego? Jak tak to jakiego kodu skrzyni szukac. Z gory dziekuje za pomoc
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 16
- Tematy: 45
- Model:
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: Vw t4 2.5 tdi czy skrzynia o2g FSJ bedzie dobra ?
co to znaczy czegoś lepszego ??Magic186 pisze:jest dobrym wyborem czy lepiej poszukac czegos lepszego
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Chodzi mi I to czy ta skrzynia FSJ bedzie dobra dla mojego slinika 2.5tdi acv? Jak narazie to mam problem z nia bo musze prYtrzymywac wsteczy a nikt nie chce mi pomoc co z tym zrobic a z mechanikami to czasem wiadomo jak jest powiedza ze cala skrzynie trzeba regenerowac. Reszta biegow chodzi idealnie;)Kenobi pisze:co to znaczy czegoś lepszego ??Magic186 pisze:jest dobrym wyborem czy lepiej poszukac czegos lepszego
-
czarny1x1x
Pewnie wystarczy wyregulować cięgna ,,to tak na 80%
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Co masz na mysli wyregulowac ciegna? W jaki sposob to zrobic ?czarny1x1x pisze:Pewnie wystarczy wyregulować cięgna ,,to tak na 80%
-
czarny1x1x
te kulki na wybieraku się wycierają na skrzyni to musisz zobaczyć( pod autem przestawić )pod lewarkiem zeby lepiej wsteczny wbijało .ręką przytrzymać. masakra jest jak się tego nie robiło może któryś z kolegów jest z okolic i pomoże
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Wymienilem mala kulke z tulejka I duza kulke ta ktora idzie do bramki. Ale nic nie pomoglo ;/ a poza tym mieszkam w angli I tutaj kazdy mechanik mowi ze trzeba skrzynie zregenerowac cala. Tu w uk sie nie bawia nie kombinuja jak nie dziala to nowe.czarny1x1x pisze:te kulki na wybieraku się wycierają na skrzyni to musisz zobaczyć( pod autem przestawić )pod lewarkiem zeby lepiej wsteczny wbijało .ręką przytrzymać. masakra jest jak się tego nie robiło może któryś z kolegów jest z okolic i pomoże
-
czarny1x1x
Niech ktoś powkłada wsteczny i zobacz jak to wszystko pracuje ,przytrzymaj ręką może słabo go załącza ?
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Probowalem nawet przy wybieraku ale tez to samo :/ jak wrzuce wsteczny I nie przytrzymam to slychac klik I wsteczny wayskakuje. Najgorsze ze tu kazdy mechanik tylko mowi o wymianie skrzyni I mozna im mowic a oni swoje zeby kase zarobic. Nawet jak pytalem o te kulki to mowili ze skrzynie trzeba sciagac ehhczarny1x1x pisze:Niech ktoś powkłada wsteczny i zobacz jak to wszystko pracuje ,przytrzymaj ręką może słabo go załącza ?
-
czarny1x1x
No to skoro próbowałeś .samodzielnie włączyć i dalej to samo to problem ze skrzynią
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
Jest jakas opcja tego naprawy? Masz moze jakies pomysly co bedzie do wymiany?czarny1x1x pisze:No to skoro próbowałeś .samodzielnie włączyć i dalej to samo to problem ze skrzynią
-
czarny1x1x
mam kolegę co trzaska tylko skrzynie do t4 w Suchedniowie między Radomiem a Kielcami mogę dać nr tel bo sami to możemy gdybać wywalić rozebrać i będziemy wiedzieć ,nie jestem w stanie przez net powiedzieć
-
Magic186
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Kontakt:
To moze podaj nr tel to zadzwonie do niego I wypytam co I jak. Dziekiczarny1x1x pisze:mam kolegę co trzaska tylko skrzynie do t4 w Suchedniowie między Radomiem a Kielcami mogę dać nr tel bo sami to możemy gdybać wywalić rozebrać i będziemy wiedzieć ,nie jestem w stanie przez net powiedzieć
-
czarny1x1x