Gdzie można zamontowac pólkę?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
MarcinLi
- Początkujący T4
- 12
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 2 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Gdzie można zamontowac pólkę?
Witam!! Znalazłem taką oto półkę http://allegro.pl/polka-do-kampera-vw-t ... 77899.html. W którym miejscu mogę zamontowac taką pólkę? Widziałem taką pólkę w vw T4 caravelle z 2000 roku na przedniej desce rozdzielczej. A sprzedającym pisze że pasuje ona do kampera do 1994 roku. Z góry dziękuje za podpowiedzi.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: Gdzie można zamontowac pólkę?
Witaj, to jest półka na przednia deskę, na bank pasuje do starej deski, czy do nowej nie wiem. Mocowana jest na przylepce.
This topic has 29 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się