Witam. Posiadam wv t4 r.99 2.5 tdi , pierwsza sprawa jest taka , że mam problem z kontrolka ładowania (ciągle mi sie pali), wymieniłem w alternatorze szczotki z regulatorem, łożyska, diody prostownicze i nic dalej sie pali ,ale ładowanie mam. Moze mógłby ktoś pomóc :) a druga sprawa jest taka ze centralny dziala mi tylko od strony kierowcy , a od strony pasażera juz nie.
Proszę o pomoc :) Pozdrawiam
kontrolka ładowania, centralny nie działa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
korekxd
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: kontrolka ładowania, centralny nie działa
Nie mieszajmy dwóch różnych problemów. Proponuje poczekać na porady kolegów co można jeszcze sprawdzić w sprawie kontrolki ładowania, a o awarii centralnego zamka proponuje lekturę forum - napisaliśmy już niemało...
-
czarny1x1x
strona pasażera złamane kable polutować ,częsta usterka , ładowanie kabelek niebieski odpowiada za kontrolkę jak podasz +12volt zobacz czy zgaśnie i podaj jakie jest to ładowanie bo może i jest ale za małe
-
korekxd
- Nowy T4
- 13
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
ładowanie jest 14,7.Kolega jakoś podłaczył miernik uniwersalny do zapalniczki to ładowanie sie nie palilo
-
czarny1x1x
poszukaj o dodatkowej żarówce do wzbudzenia alternatora ,było na bank