Witam,
ostatnio wypadły mi (dosłownie) drzwi przesuwne, bo coś tam się złamało. Dałem do naprawienia i OK, ale wydaje mi się, że brakuje jakiejś części w wózku środkowym drzwi. Proszę zobaczcie czy jest tam jakaś sprężyna lub inna część, która ustawia wózek równolegle do szyny. Jak otwieram drzwi zbyt szybko to wózek ustawia się pod kątem do szyny i powoduje duży opór, a dociskając drzwi do karoserii ustawia się poprawnie.
Pozdrawiam
Problem z wózkiem drzwi przesuwnych
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
paluch
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 Caravelle 2000 r
- Kontakt:
-
czarny1x1x
Re: Problem z wózkiem drzwi przesuwnych
no widzimy http://moto.allegro.pl/vw-t4-wozki-rolk ... 22607.html rozwaliły Ci się łożyska tam nic innego nie ma…login to view the rest of this post
This topic has 30 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się