Dzisiaj stalem sie posiadaczem lozka do multivana w tapicerce jakiej szukalem
Niestety pomimo dobrego stanu tapicerki jest ono mocno niekompletne ale jako ze dalem za nie kilka zlotych i flaszke wodki to niewybrzydzalem
Jesli jakas dobra dusza poratowalaby mnie swa wiedza i ew kilkoma fotkami to bylbym wdzieczny
Podejrzewam ze lozko ma jezdzic na jakis szynach ale niestety ich nie ma
Jak takie szyny wygladaja i jakie ich sa ich wymiary,nie wiem tez jak sa one mocowane do nadwozia (czy da sie to ew zrobic na grzybki zeby w razie czego mozna szybko wymontowac?)
Nie ma takze stelaza do materaca,jesli ktos dysponuje wymiarami to tez bym bardzo prosil
Wymiary materaca sa na forum wiec z tym sobie poradze
Nie ma takze zaglowkow ale te przeloze z moich siedzen
Pasy sa ale nie ma zaslepki tej duzej na dole ale tym bede sie martwil jak reszte zamontuje
Lozko multivan
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
chemik211
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: Lozko multivan
Stelaż mam odkręcony więc mogę użyczyć, możemy się jakoś umówić to oglądniesz jak sobie to wygląda
This topic has 16 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się