Witam wszystkich
Panowie co może być ta przyczyna zawsze rano, lub jak trochę postoi jest loteria. Albo odpali albo nie kreci leci zaj... dym z rury wydechowej i nie chce odpalić, jak już odpali to jest spoko później pali na dotyk, tylko jak postoi to tak jest albo odpalę albo i nie czytałem dużo na tych forach i jest dużo rzeczy które mogą być przyczyna jak na początek chce zamontować zawór zwrotny myślicie ze to dobry pomysł?? i mam takie pytanie jak odkręciłem ten odpowietrznik czy jak to się nazywa pod filtrem powietrza to najpierw mi zabulgotało a dopiero potem zaczęła kapać ropa powinno być tak czy od razu powinna się lać ropa jak by wszystko było ok? znalazłem taki sam problem ktoś opisywał na tym forum tutaj : http://t4-forum.pl/viewtopic.php?f=6&t=1594 ale jestem chyba za świeży żeby móc napisać Pm do tego użytkownika i zapytać jak on uporał się z tym problemem bo ja mam identycznie może ktoś pomóc?? z góry dziękuje za odpowiedz
2,4 diesel T4 1995 rok nie odpala rano pomocy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
mamarco
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: transporter
- Kontakt:
2,4 diesel T4 1995 rok nie odpala rano pomocy
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 13:27 przez mora, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: liczne orty i interpunkcja.Proszę przeczytać regulamin i się stosować.
Powód: liczne orty i interpunkcja.Proszę przeczytać regulamin i się stosować.
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- Opis: niech moc będzie z wami
- podziekowal za post: 49 razy
- otrzymal podziekowanie: 659 razy
- Kontakt:
Re: 2,4 diesel T4 1995 rok nie odpala rano pomocy
skoro masz identyczny problem to czemu nie kontynuujesz w istniejącym wątku dyskusji,
czy sprawdziłeś wszystkie wymienione tam możliwe przyczyny !
zam…login to view the rest of this post
czy sprawdziłeś wszystkie wymienione tam możliwe przyczyny !
zam…login to view the rest of this post
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się