Witam,
Od długiego już czasu jedynym źródłem o aktualnej prędkości jest dla mnie gps :-(
Ale od początku. Mam t4 z 1998 r, pierwotnie 1.9 td, obecnie 1.9 tdi. Przy okazji zmiany silnika musiałem wymienić także wiązkę. Z kolei aby mieć obrotek -wstawiłem deskę z passata (b30, ale wersja z elektronicznym obrotomierzem i prędkościomierzem (mfa). Oryginalnie w moim t4 był także elektroniczny prędkościomierz (impulsator jest sprawny -sprawdziłem)
Znalazłem już odpowiedni pin w skrzynce bezpieczników i przerzuciłem kabelki ze starej kostki do nowej, niestety -bez rezultatu.
Jeśli ktoś grzebał przy desce -podpowiedzcie proszę co robić ? Chętnie podpiąłbym impulsator bezpośrednio do deski po prostu -czy tak można ?
prędkościomierz nie działa - >pytania i odpowiedzi
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Viking
- Aktywny T4
- 15
- Model:
- Auto:
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 27 razy
- Kontakt:
prędkościomierz nie działa - >pytania i odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 25 paź 2011, 18:35 przez maja, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: literówka
Powód: literówka
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: ZRÓB COŚ ZE SWOIM ŻYCIEM ALBO NAPIJ SIĘ WÓDKI
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 82 razy
- Kontakt:
Re: prędkościomierz nie działa -po swapie
Napisz do Mikolego na pewno ci pomoże ....Jeżeli chodzi o TDI to on jest wodzem
This topic has 40 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się