Kolumna kierownicza.

Wahacze, amortyzatory, sprężyny, hamulce, maglownice.
Jak nie tracić kontaktu z drogą.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
ODPOWIEDZ
olek
Stały bywalec

Answers: 0
15
Last active: -
Tematy: 32
Model:
Auto: Highline 4Motion
Opis: Niestety już nie t4.
podziekowal za post: 16 razy
otrzymal podziekowanie: 7 razy
Kontakt:

Kolumna kierownicza.

Nieprzeczytany post autor: olek »

Przymierzałem się do wymiany kolumny (chodzi mi generalnie o mocowanie drążka do belki pod deską) mam stary tym, na który nie pasuje nowa, poliftowa obudowa kolumny. Jak przymierzam tą nową obudowę to wygląda, że powinno to inaczej wyglądać.
Na fotce jest to co mam w autku, czy ktoś kto ma nowszą wersję mógłby cyknąć foteczkę, żebym wiedział czego na alledrogo szukać.
http://cdn1.asteroid.pl/c3/a.fotka.pl/0 ... _500_s.jpg
Czy to co w linku - http://allegro.pl/vw-t4-krzyzak-kolumna ... 42094.html pasowałoby? Czy to nie tego szukam?

I jeszcze jedna sprawa prawie w temacie, czy ktoś może mi podpowiedzieć jaką taśmę potrzebuję? Bo w necie znalazłem 3 rodzaje, z czerwoną końcówką, i 2 rodzaje żółtych (jedne z taśemką to airbaga i kabelkiem do klaksonu i drugie z gniazdem do podłączenia)
kojo
Nowy T4

Answers: 0
15
Last active: -
Tematy: 0
Model:
Auto: transporter
Kontakt:

Re: Kolumna kierownicza.

Nieprzeczytany post autor: kojo »

witam,ja w swoim t4 93r mam zamontowaną kierownicę,manetki od kierunków i wycieraczek,cała stacyjkę i obudowe od passata b4,do tego immobilajzer z orginalnego silnika 1z.musiałem tylko ułamać blaszke co trzymała obudowe stacyjki w odpowiednim miejscu i wszystko ładnie pasuje,jutro cykne fotke i wrzuce. w wolnym czasie planuje założyć całą kolumne regulowaną góra dół z passata b4.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Koła, układ kierowniczy, hamulce i zawieszenie.”